Clubavond

Scheidsrechters maken minder bezwaar.

Emmen – Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) had een goed bezochte themabijeenkomst over rapportage en bezwaarschriften in het clubhuis “De Meerfluit”. Albert Schrik van de KNVB- Noord commissie bezwaar en rapportage nam de scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, rapporteurs en commissie leden mee over de uitleg van rapportage en bezwaarschriften.

Rapportage

Scheidsrechters-quiz in kantine Raptim

Coevorden  / regio –
Op woensdag 14 februari a.s. organiseert scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe in de kantine van v.v. Raptim een Sport Pub quiz. 

Deze Sport Pub Quiz wordt gepresenteerd door spelregelkenner Anton Panneman uit Muntendam. De quizvragen worden gesteld aan de hand van actuele beeldfragmenten uit het betaalde voetbal en het amateurvoetbal. 

Iedereen welkom

AED cursus.

De laatste jaren organiseren wij elk jaar een AED (herhalings) cursus voor kantinebeheerders, trainers en andere belangstellenden. Het bestuur vindt het erg belangrijk als iemand hartproblemen heeft dan er mensen zijn die handelend op kunnen treden. Je kunt er iemand zijn leven mee redden.

Ook dit jaar is er een cursus en deze vindt plaats in ons eigen clubhuis “De Meerfluit.
Op maandagavond 12 maart starten wij om 19.00 uur.

Themabijeenkomst: Rapporten en bezwaarschriften.

KNVB-scheidsrechters die gerapporteerd worden om in dezelfde klasse te blijven of willen promoveren zijn het niet altijd eens met het rapport die men ontvangt. De bevindingen van de rapporteur komt niet altijd overeen hoe de scheidsrechter hiertegen aan kijkt.
Albert Schrik van de bezwaarcommissie rapportage van het district Noord zal tekst en uitleg geven over rapportage. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld zal een rapport met bezwaarschriften worden besproken.

Op peil houden spelregelkennis blijft essentieel

EMMEN – Het op peil houden van spelregelkennis is en blijft essentieel voor een scheidsrechter. Voor de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) is het dan ook één van de kernactiviteiten. HZOD had afgelopen week spelregelkenner Anton Panneman uitgenodigd voor een interactief programma. De Muntendammer zette op het gebied van de spelregelmaterie klip en klaar de puntjes op de i. HZOD-voorzitter Theo Hein toonde zich tevreden met de hoge opkomst, want meer dan dertig scheidsrechters waren in het clubhuis De Meerfluit aanwezig.

Duo Bert en Anneke

Voor de tweede keer verzorgde het Duo Bert en Anneke, de muziek rondom een clubactiviteit in en rond ons clubhuis. Met leuke sfeervolle liedjes brengen zij ons in stemming. Als dank dit bericht over dit duo.
Zie ook de video bij de foto's op onze website.

Pagina's