COVS HZOD DOET MEE AAN DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE (RCC)

Vorig jaar hebben wij ook meegedaan aan de Rabobank clubkas campagne. Dit heeft ons een leuk bedrag opgeleverd die wij hebben geïnvesteerd in de voetbalarbitrage in de gemeente Emmen en Coevorden. Hierdoor zijn wij in staat om opleidingen, en themabijeenkomsten te verzorgen. Een boost voor de clubarbitrage. Hier willen wij graag mee doorgaan. Uw stem is van harte welkom om met het ingezette beleid door te kunnen gaan. Uw stem komt ook tenslotte ten goede van uw eigen voetbalvereniging. Zondert scheidsrechter geen voetbal.

Budget van € 100.000,- in 2018 Tijdens de Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Emmen-Coevorden maar liefst € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Niet de bank zelf, maar de leden van onze bank verdelen, door het uitbrengen van hun stemmen, dit bedrag.

STEMMEN !!!  DOE MEE EN STEUN ZO ONZE VERENIGING>

Leden van de Rabobank ontvangen per post een stemcode, die zij kunnen gebruiken in de periode van 31 mei tot en met 13 juni 2018. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe hoger het bedrag is dat de club ontvangt voor het realiseren van haar bestedingsdoel.

Let op!  Stemmen is exclusief voorbehouden aan leden van de Rabobank. Klanten die vóór 1 mei a.s. lid zijn van onze bank kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne van 2018. Lid worden kan via www.rabobank.nl/emmen-coevorden tabblad ‘lid worden’ of bel met de Rabobank op telefoon 0591 - 680 680.

 

 

Zichtbaarheid: 
Openbaar