Scheidsrechters-quiz in kantine Raptim

Coevorden  / regio –
Op woensdag 14 februari a.s. organiseert scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe in de kantine van v.v. Raptim een Sport Pub quiz. 

Deze Sport Pub Quiz wordt gepresenteerd door spelregelkenner Anton Panneman uit Muntendam. De quizvragen worden gesteld aan de hand van actuele beeldfragmenten uit het betaalde voetbal en het amateurvoetbal. 

Iedereen welkom

Alle voetbalverenigingen uit de omgeving van de gemeente Coevorden zijn uitgenodigd. De HZOD wil met deze interactieve avond scheidsrechters en belangstellenden op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met de voetbalspelregels. Maar tegelijk ook testen op het gebied van de parate spelregelkennis.

Enthousiast

Voorzitter Theo Hein van HZO Drenthe is enthousiast over de opzet van deze contactavonden. ‘We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk clubscheidsrechters zijn. Daarom zijn deze bijeenkomsten ook zo waardevol.’ Verder wil de HZOD graag  ondersteunen en adviseren bij het opleiden én begeleiden van de scheidsrechters, om zo de druk op de huidige clubscheidsrechters en coördinatoren te verminderen.

De Sport Pup-Quiz begint woensdagavond 14 februari a.s. om 19.30 uur. Opgave graag vóór maandag 5 februari a.s. via het emailadres van secretaris van de COVS HZOD Robert Bruining, mail

Onderwerp: 
Zichtbaarheid: 
Openbaar