KNVB informatie (afmelden)

Beste Scheidsrechter De laatste wedstrijden in de Regiocup zijn gespeeld en dat betekent dat het seizoen 2020/2021 er nu echt op zit. Een seizoen waarin jullie je hobby veel te lang niet hebben kunnen uitoefenen. Daarover is inmiddels genoeg gezegd. De voortekenen voor het nieuwe seizoen zijn veelbelovend. Laten we daarom ook vooral positief uitkijken naar de start van het seizoen 2021/2022! In deze nieuwsbrief delen we een aantal belangrijke zaken met je die van belang zijn richting het nieuwe seizoen.

Bereikbaarheid
Zoals ieder jaar is de afdeling arbitrage in de zomerperiode minimaal bezet en daardoor ook minder goed bereikbaar. Dit jaar geldt dat voor de periode van 9 tot en met 13 augustus. Heb je in deze periode toch een dringende vraag, stel die dan via noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl.

Start nieuwe seizoen
De eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen staan gepland voor 4 en 5 september. Hier vind je de speeldagenkalender voor het komend seizoen. Het is nu al mogelijk om via het Official Portal of de Wedstrijdzaken App eventuele verhinderingen voor komend seizoen aan te geven.  Als er voor komend seizoen structurele veranderingen zijn in je beschikbaarheid, horen we dat graag zo snel mogelijk.

Communicatie
Vanaf komend seizoen zullen jullie informatie die we eerder per mail stuurden, steeds vaker via deze weg ontvangen. Dat is mede ingegeven door de privacywetgeving. Daarom wordt onderaan dit bericht ook de optie geboden jezelf af te melden. Het staat je uiteraard vrij dat te doen, maar dat zou wel betekenen dat je gedurende het seizoen cruciale informatie misloopt. We raden je dus af om van die optie gebruik te maken.

Contactpersonen
In de afgelopen periode hebben er wat wisselingen plaatsgevonden in ons team. Hieronder zie je wie komend seizoen jouw contactpersoon is. Voor alle zaken rond de planning van wedstrijden kun je via onderstaande gegevens terecht bij onze medewerkers wedstrijdzaken.

Medewerker:
​​​​​​​Lennart Fledderus,
​​​​​​​Doelgroep: 
Jeugd, Senioren zaterdag, Rapporteurs zaterdag en zondag (Oost)
​​​Telefoon:  0343-751404    Email:  ​​​​​​​noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl

Medewerker:
​​​​​​​Johan Melles
Doelgroep:
​​​​​​​Senioren zondag (Oost), Assistent-scheidsrechters zaterdag en zondag (NoordOost)
Telefoon:  0343-751 454  Email:  ​​​​​​​noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl

Medewerker:
​​​​​​​Wim Kamps
Doelgroep:
​​​​​​​Jeugd, Senioren zaterdag en zondag, Rapporteurs zaterdag en zondag (Noord)
Telefoon:  0343-751405 Email:  noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl

Voor alle inhoudelijke vragen kunnen jullie nog steeds terecht bij Rutger Bekebrede (Oost), Rens Bluemink (Oost) en Adriaan Inia (Noord).

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, horen we dat uiteraard graag via noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl.

Voor nu wensen we je een hele fijne vakantie en heel graag tot in het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,
Team Arbitrage NoordOost

Spelregels-VeldvoetbalBekerbesluiten district beker
Handboek ArbitrageHandleiding/richtlijnen enz.
Overtredingen binnen/buiten veldSpelregelvragen
Spelregelwijzigingenspelregel vragen