Drents Verbond

Als trotse, Drentse voetbalclub met een sterke betrokkenheid in haar verzorgingsgebied wil FC Emmen het uithangbord zijn voor meer dan 90 minuten voetbal. Als Betaald Voetbal Organisatie heeft FC Emmen een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverenigingen middels het Drents Verbond.

Middels het Drents Verbond wil FC Emmen door te verbinden en te inspireren invulling geven aan de samenwerking met veertien aangesloten amateurverenigingen. Het Drents Verbond maakt zich sterk om een sportief bolwerk te vormen in de regio Drenthe door een intensieve samenwerking op sportief, financieel, organisatorisch en maatschappelijk gebied. Zo worden er ieder seizoen diverse bijeenkomsten en kennissessies georganiseerd.

Een mooie foto delen van een voetbalwedstrijd? Een stukje nieuws op de website van FC Emmen als Drents Verbond vereniging? Of wellicht je column die wordt gelezen door leden, bestuursleden en vrijwilligers van het Drents Verbond? Clubpraot biedt leden, stakeholders, bestuursleden en vrijwilligers van alle Drents Verbond verenigingen die mogelijkheid!

Wat insturen? Ga naar Drents Verbond > Contactformulier.