Gastvrij Drenthe

Het seizoen 2023/2024 is nog maar net begonnen. Na bijeenkomsten/avonden in #Deventer (werkcommissie Assistent Scheidsrechters Noord Oost), Zeist/Loosdrecht (de kick off van de hernieuwde afdeling #arbitrage van de KNVB), de start van de SOIII opleidingen in #noordoost, een bijzonder nuttige bijeenkomst van de Landelijke #COVS in #Apeldoorn waarin men elkaar oproept om veel meer kennis te delen en elkaar te helpen (DOEN!!!!!). (Johan Suurd, dank voor de uitnodiging en goed initiatief), werd ik gisteren zeer #gastvrij ontvangen bij de COVS HZO Drenthe.

Op een prachtige voetballocatie, naast De Oude Meerdijk (het sfeervolle stadion van FC Emmen) gingen we het gesprek met elkaar aan. Onderwerpen als Afzeggingen, planning, reservelijsten, samen nieuwe scheidsrechters vinden en behouden, samenwerking met opleidingen, PD regeling en pijnpunten zijn besproken. Super constructief en zeer, zeer hartelijk. Mooi dat ik er kon zijn. Theo Hein, nogmaals dank voor de uitnodiging.

De rest van dit seizoen zal ik namens de KNVB opnieuw de regio in trekken. Afspraken met Scheidsrechtervereningen worden gemaakt om elkaar te ontmoeten, waarbij wij ook graag scheidsrechters uitnodigingen die geen lid van een vereniging zijn, maar wel in de buurt wonen en behoefte hebben aan een gesprek.

Namens de KNVB Sander Franken.

Comments are closed.