COVS HZO Drenthe op zoek naar penningmeester

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering heeft penningmeester Robert Bruining aangegeven dat hij met de volgende algemene ledenvergadering in 2024 zal stoppen met zijn activiteiten binnen het bestuur van de COVS HZO Drenthe. Bruining heeft dan acht jaar in het bestuur van de HZO Drenthe gezeten, vanaf 2016 als secretaris en in 2021 als penningmeester.

Wij zijn als bestuur dus op zoek naar een nieuwe penningmeester. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk een nieuwe penningmeester te vinden die het volgend jaar wil overnemen. Je kunt dan het hele jaar nog meelopen en meekijken binnen het bestuur en met de financiële administratie van de vereniging.

Heb jij interesse om deze verantwoordelijke en leuke functie uit te oefenen bij onze leuke vereniging en wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen per mail met Robert door een mailtje te sturen naar:

Mail naar Robert

of naar een ander bestuurslid.

Het bestuur van de COVS HZO Drenthe

Comments are closed.