Shona Shukrula boeit scheidsrechters.

Emmen – De kantine van SC Angelslo was vrijdagavond 28 april goed gevuld met scheidsrechters van verschillende verenigingen uit de gemeente Emmen en met leden van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe.

Zij nam op enthousiaste wijze de aanwezigen mee in haar carrière in de arbitrage. Zij staat op het punt als 1e vrouw in Nederland een eredivisiewedstrijd bij de mannen te gaan leiden.

De aanwezigen werden beelden getoond waar geantwoord kon worden met gele en rode kaarten. Zij had hierbij assistentie van haar vriend Jef Hardeveld, speler van FC Emmen. Hij komt terug van een langdurige blessure en sluit weer aan bij de training van FC Emmen.

De avond werd afgesloten met een quiz met voetbalfragmenten. De winnaar was Ashley de Haan die ook assistent is bij Schona.  Zij gaf het gesigneerd shirt terug en uiteindelijk wist de heer Reinderink van SC Angelslo deze te winnen.

Een interessante avond die georganiseerd was door SC Angelslo en de HZO Drenthe en zeker voor een herhaling vatbaar is.

Comments are closed.