Voorzitter verrast met oorkonde

Johan Wenting

Romke Pruim, scheidsrechter coördinator, had de rust uitgekozen in de wedstrijd CSVC 1 – De Weide 1, om scheidsrechter Johan Wenting (voorzitter COVS HZO Drenthe) te verrassen met de oorkonde “Zilveren Scheidsrechters speld en de oorkonde mooi verpakt in een lijstje. Voor Johan een mooie kleine mijlpaal in zijn scheidsrechters carrière.

Johan fluit nu nog zijn wedstrijden in de derde klasse, wat hij rustig en gedegen doet. Niet vaak zie je hem in de problemen komen. En met zo’n mooie wedstrijd als vandaag krijgt hij de smaak te pakken, en die ambitie heeft hij wel, om nog een groep hoger te gaan fluiten.

Namens de HZO Drenthe gefeliciteerd Johan en wij steunen je in je ambitie. Hopen dat deze in de toekomst bewaarheid mag worden.

Comments are closed.