Laatste kaartavond groot succes,

Einde kaartseizoen 2021-2022

Op een klamme vrijdagavond van 24 juni 2022 werd de laatste kaartavond van het seizoen 2021-2022 georganiseerd door de Activiteitencommissie. De opkomst was zeer goed, want er waren 4 tafels “klaverjassen” en 2 tafels “jokeren” (totaal 22 deelnemers). We mochten twee nieuwe deelnemers aan onze kaartavond begroeten. Eén van hen was onze nieuwe voorzitter Johan Wenting. Tevens hadden Harrie en Jannie Kuipers de moeite genomen om na een bruiloft in Brummen op een snelle maar wel veilige manier naar ons clubgebouw in Emmen te rijden en ook deel te nemen aan deze kaartavond. 

Het was een zeer gezellige en geslaagde avond waarin op een sportieve wijze met elkaar gestreden werd om een topklassering. Onder het genot van een drankje en lekkere hapjes, beschikbaar gesteld door onze Activiteitencommissie, werden de kaarten geschud, gedeeld en probeerde men elkaar de loef af te steken. Aan het eind van deze avond, waarbij enkele buien buiten ons clubgebouw zorgden voor de nodige verkoeling binnen, waren de kruitdampen opgetrokken en kon na een zorgvuldige telling de eindrekening opgemaakt worden.

Bij het “jokeren” was Janny Kuipers de beste en Rikie Hadderingh een goede tweede.
Bij het “klaverjassen” was Bert Deen veruit de beste. Hij scoorde in 2 ronden meer dan 2000 punten per ronde en had liefst meer dan 600 punten voorsprong op Timy Harmers, die als 2e eindigde, en daarmee net Patrick Moes voorbleef.
Onze voorzitter Johan Wenting mocht ook nog een prijsje in ontvangst nemen en rond 23.15 uur kon een ieder tevreden de thuisreis aanvaarden.

Al met al een zeer geslaagde avond. De Activiteitencommissie hoopt een ieder op de eerstvolgende kaartavond weer te mogen begroeten.
De volgende kaartavond van het seizoen 2022-2023 is gepland op vrijdag 02 september 2022. 

oude bekenden

Comments are closed.