Nieuwe voorzitter COVS HZO Drenthe!

Links de nieuwe voorzitter Johan Wenting en rechts de scheidende voorzitter The Hein.

Scheidend voorzitter Theo Hein (56) van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe benoemd tot “Lid van Verdienste“.

Emmen – Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) is Theo Hein benoemd tot Lid van Verdienste.

De 56-jarige inwoner van Erica was meer dan tien jaar actief als bestuurslid. Vanaf de fusie in 2013 werd Hein vice-voorzitter en vanaf 2016 hanteerde hij de voorzittershamer.

Onder zijn leiding werden er tal van opleidings- en begeleidingstrajecten opgestart voor jonge en talentvolle scheidsrechters. Een van de hoogtepunten was de totstandkoming van het voetbalconvenant in de gemeente Emmen. Dit convenant moet leiden tot een veiliger en plezieriger sportklimaat.

Ook was Hein, zelf al jarenlang actief als KNVB-scheidsrechter, nauw betrokken bij de modernisering van het clubhuis van HZOD, dat  binnenkort ook nog zal worden toegerust met een rolstoel toegankelijk toilet. Deze voorziening is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de gemeente Emmen. Het clubhuis, gelegen aan de achterzijde van de Oosttribune van het stadion van FC Emmen, is hierdoor nog breder inzetbaar voor activiteiten van de KNVB en de Wielersport Vereniging Emmen (WSV).

Verder had Theo Hein oog voor het organiseren van sociale activiteiten, waaronder de kaart- en clubavonden en busreizen.

Johan Wenting uit Westerbork volgt Theo Hein op als voorzitter van de scheidsrechtersvereniging.

Bij de foto: Wisseling van de wacht bij HZOD:. Lid van Verdienste Theo Hein (rechts) draagt de voorzittershamer over aan Johan Wenting. (Foto : HZOD/Abel Jagersma)

Tevens werden van twee bestuursleden afscheid genomen. Secretaris René Broekman en Richard Vos.

Nieuw (oud) bestuurslid heeft zich aangemeld een oude bekende, Herman Harmers, die het bestuur de komende jaren komt versterken.

Er is nog een vacature voor secretaris. kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur. Of via de website.

Scheidend secretaris René Broekman bezig aan zijn laatste notities
De nieuwe voorzitter nog wat onwennig achter de tafel. Veel succes Johan.
Theo Hein nog één keer aan het woord.

Comments are closed.