Meld je aan!

Scheidsrechters ook maatschappelijk betrokken? 

Zondag 12 juni > 3 scheidsrechters

Op zondag 12 juni organiseert FC Emmen Naoberschap in het stadion Wereldvluchtelingendag. Het is de bedoeling dat kinderen uit het AZC in Emmen en Oekraïense vluchtelingen deze dag/middag een fantastische middag aan kunnen bieden. Tijdens deze dag worden er partijtjes gespeeld. Plezier maken staat hierbij voorop.

Tijd: 11:00 uur tot 15:30 uur

 Zondag 3 juli > 6 scheidsrechters

Op zondag 3 juli organiseert FC Emmen Naoberschap in samenwerking met de gemeente Coevorden, de finaledag van FC Emmen De Straat Op. Tijdens deze dag komen ongeveer 240 kinderen naar het stadion De Oude Meerdijk toe. Tijdens deze dag worden er partijtjes gespeeld waarbij de scheidsrechters de scores bijhouden.
Tijd: 9:30 uur tot 18:00 uur. 

*Bij deze beide dagen zit lunch en drinken erbij in. 

Beide projecten worden georganiseerd vanuit FC Emmen Naoberschap, de maatschappelijke afdeling van de club. Op deze manier proberen we een steentje bij te dragen aan de maatschappelijke betrokkenheid in de regio. 

Met vriendelijke groet,

Marcel Sulmann
Projectleider MVO
Stichting FC Emmen Naoberschap

  06-43229314

Comments are closed.