Wees erbij.

Scheidsrechters gaan voor een   indrukwekkende ‘corteo’ naar De Oude Meerdijk.

Scheidsrechters, leden en donateurs van de vereniging covs Hondsrug Zuid Oost Drenthe gaan vrijdag 22 april in optocht naar de wedstrijd van FC Emmen tegen Roda JC voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Emmen en Roda JC. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Samen de promotie vieren naar de Eredivisie.

Scheidsrechters, leden en donateurs kunnen erbij zijn. Wij verzamelen tussen 18.15- 18.30 uur in ons eigen clubhuis “De Meerfluit” waar koffie, thee en een biertje genuttigd kan worden. Om 19.15 uur vertrekken wij vanaf het clubhuis en gaat de wandeltocht naar het stadion via de wielerbaan naar de Noordtribune waar 19 zitplaatsen zijn gereserveerd achter het doel (mooie plaatsen). Leden, donateurs die zelf kaarten hebben zijn uiteraard ook welkom voorafgaand aan de wedstrijd.

Meld je aan bij per mail: twhein@xs4all.nl. Per lid, donateur zijn 2 kaarten beschikbaar zodat je een introducee mee kunt nemen. De kosten per kaart zijn slechts 6,00 euro per persoon. Vol is Vol.
Het bestuur van COVS HZO Drenthe hanteert de volgende procedure:
1. Tot en met woensdag 21 april 2022 17.00 uur kunt U zich aanmelden bij twhein@xs4all.nl indien U in aanmerking wilt komen voor 1 of 2 kaarten voor de wedstrijd FC Emmen tegen Roda JC.
2. Per lid kunnen maximaal 2 kaarten aangevraagd worden.
3. Indien er meer aanvragen zijn dan dat er kaarten beschikbaar zijn, zal er worden geloot wie er in aanmerking komt voor de beschikbare kaarten.
4. Loting vindt plaats door een afgevaardigde van het bestuur van COVS HZO Drenthe.
5. Via de mail zullen degene(n) die, nadat de loting heeft plaatsgevonden, een kaart kunnen bemachtigen geïnformeerd worden door het bestuur van COVS HZO Drenthe.


Betaling en kaarten ophalen in het clubhuis van COVS HZO Drenthe tot 19.15 uur.

Comments are closed.