[AFGELAST] – Klevende liefde op bezoek bij de scheidsrechtersvereniging HZOD

UPDATE: Door de nieuwe Coronamaatregelen is deze activiteit helaas afgelast.

Op zaterdag 20 november wordt de jaarlijkse winterfair gehouden in het clubhuis “De Meerfluit”. Het belooft weer een vermakelijke avond te worden. Iedereen is welkom (ook partners) en wij beginnen om 18.30 uur met een groot Chinees Buffet. Na het eten zullen de twee gezellige goedgemutste muzikale en theatrale dames Barbara en Geeske “Klevende Liefde” ons meenemen in een groot avontuur van sketches, zang, cabaret en humor. Klevende Liefde is zeer bekend in Groningen en omstreken en hebben opgetreden bij bekende festivals als Festival der A en Oeral. Het beloofd een hilarische avond te worden.

In verband met de organisatie willen wij graag weten hoeveel personen aanwezig zullen zijn. U kunt zich opgeven per mail: secretarishzodrenthe@outlook.com of in de kantine op het inschrijfformulier. Aanmelden kan t/m. dinsdag 16 november.

De kosten zijn Euro. 5,00 pp.

Op de avond is er een verloting. Prijsjes zijn welkom

Namens het bestuur COVS HZOD en activiteitencommissie.

Theo Hein, Robert Bruining, René Broekman, Richard Vos, Bart Zinger, Jinkie Bruinewoud.

Comments are closed.