Trainer toparbiters neemt ook leden van scheidsrechtersvereniging HZOD onder handen

Emmen / regio – Hilco de Boer, trainer van de Nederlandse toparbiters, geeft op dinsdagavond 2 november a.s. een clinic bij scheidsrechtersvereniging HZOD. Deze trainingssessie zal worden afgewerkt op de velden van hockeyvereniging Emmen.

De 37-jarige De Boer zal zowel het fysieke als het mentale aspect aan de orde stellen. De leden van de HZOD, maar ook van donateursverenigingen worden flink onder handen genomen en werken zich anderhalf uur in het zweet. Tussen de oefeningen door zal de trainer ook vragen beantwoorden over de opbouw van een trainingsschema naar een wedstrijd toe, voeding en trainen op verschillende ondergronden.

Hilco de Boer, die met TopFitTest een eigen sportadviesbureau runt, is als trainingscoördinator werkzaam voor de KNVB. Zijn werkzaamheden bestaan uit het monitoren van de fitheid van de (assistent-)scheidsrechters actief in het betaalde voetbal, het schrijven van trainingsschema’s en nieuwsbrieven, afnemen van conditietesten en het verzorgen van fysieke trainingen.

De training start om 19.15 uur en verzamelen – tussen 18.30- 19.00 uur – bij clubhuis De Meerfluit van HZOD, pal achter de Oosttribune van FC Emmen. Deelname is gratis. Belangstelleden die aan de clinic willen deelnemen graag vooraf aanmelden. Dat kan via een email naar: secretarishzodrenthe@outlook.com

Comments are closed.