Lintjes voor HZO Drenthe leden, Bob Schnieders en Herman Harmers.

Namens de scheidsrechters van harte gefeliciteerd.

Koninklijke Onderscheiding voor Bob Schnieders uit Ter Apelkanaal

 Gisteren om 13:08 uur

Ons ERE lid Bob Schnieders heeft een Koninklijke Onderscheiding gekregen. De 81-jarige inwoner van Ter Apelkanaal is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij heeft zich op bijzondere wijze als vrijwilliger voor de samenleving ingezet. De versierselen zijn opgespeld door zijn echtgenote uit naam van burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde.

Bob Schnieders zet zich al meer dan een halve eeuw als vrijwilliger in. Hij was medeoprichter en voorzitter van de Scheidsrechtervereniging Hondsrug e.o..
Als secretaris van de Uitvaartvereniging Sint Joseph Zandberg voerde hij diverse vernieuwingen door, zoals het aanstellen van vrouwelijke dragers en een boekje met uitvaartwensen.
Van 2003-2012 was Schnieders bestuurslid van de Federatie voor Begrafenisinstellingen zonder Winstoogmerk (FKB).

Sinds 2009 is hij, eerst als voorzitter en nu als vrijwilliger, actief bij de parochie Heilig Kruis locatie Zandberg. Schnieders is onder andere betrokken geweest bij de fusie van vijf parochies tot één grote fusieparochie.

trots speldt Ben Harmers het lintje op.

Koninklijke Onderscheiding
voor Herman Harmers

Een bijzonder moment, vader Ben Harmers mocht het lintje opspelden, uit naam van de burgemeester, op de revers van Herman Harmers.
Herman heeft binnen de KNVB en de COVS scheidsrechtersvereniging Zuid Oost Drenthe en de fusie vereniging COVS HZO Drenthe, ruimschoots zijn sporen verdiend.

Wij feliciteren beide heren van harte met deze wel verdiende onderscheiding.

Comments are closed.