CORONA maatregelen treft FIFA training en gewone training.

De extra ingeplande trainingen voor de FIFA test op de donderdag avond komen allemaal te vervallen. De KNVB heeft voor oktober alle FIFA testen gecanceld. Voor ons betekend dat dat er later bekeken gaat worden wanneer er weer extra getraind kan worden.

Maatregel bij de hockeyvereniging MHCE,
Coronavirus van invloed op hockeysport. Zoals jullie weten wordt er op de velden van de Hockey vereniging getraind door ons.
De landelijke bond van de hockey heeft maatregelen genomen met o.a. deze maatregel; Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten. DUS OOK NIET MEER DOUCHEN>

Voor ons betekend dat, dat er met ingang van volgende week dinsdag 6 oktober niet meer gedoucht kan worden bij de Hockey vereniging. Thuis omkleden en douchen. Dit tot nader bericht..

Personen (Bert, licht aandoen) die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

De volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:
• heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;
• ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
• was vaak uw handen;
• werk zoveel mogelijk thuis;
• vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Comments are closed.