Trainingen (FIFA test)

De trainingen zijn de afgelopen periode goed bezocht. Er wordt nu regelmatig geoefend voor de FIFA Test en de test voor assistenten (ARIET test). Een zware test. Het bestuur is voornemens om een aantal extra trainingen te laten plaats vinden met dit onderdeel, zodat iedereen kan slagen met een goed resultaat.
Onze trainer Bert Deen is zaterdag 12 september naar een trainingsdag van de COVS geweest op het KNVB-complex in Zeist. De trainers hebben looptrainingen geanalyseerd en les gekregen van de betaald voetbal scheidrechter trainer. Een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. 

Extra trainingen. 

Er zijn extra trainingen op donderdagavond 24 september om 19.45 uur voor assistent-scheidsrechters. Deze test bestaat uit 20 meter op en neer en een paar seconden rust en 12,5 meter zijwaarts op en neer en dat in een steeds kortere tijd. In totaal duurt deze test een kleine tien minuten.

Op donderdagavond 1 oktober is er om 19.45 uur een FIFA test voor scheidsrechters. Deze wordt dinsdagavond op onze normale trainingsavond nogmaals herhaald. 75 meter in 17 seconden en dan 22 seconden rust en dat 40 keer op en neer.  Deze training staat natuurlijk open voor iedereen die hiervoor belangstelling heeft. De trainingen vinden plaats bij de Hockeyvereniging Emmen.

Comments are closed.