Scheidsrechters lopen warm op training van FC Emmen-coach Dick Lukkien.

(die voorspelt dat Ajax dit seizoen landskampioen wordt)

Zie voor verdere foto’s onder dit bericht.

Scheidsrechters van van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) hebben dinsdagavond in het stadion van FC Emmen getraind onder toeziend oog van FC Emmen-trainer Dick Lukkien en zijn assistent Casper Goedkoop.

De scheidsrechters volgen jaarlijks aan het begin van het seizoen een training op eredivisieniveau.

Lukkien zou na afloop een lezing geven, maar die werd in verband met de corona-regels geschrapt. ,,Wel liet hij zich verleiden tot een vragenrondje”, vertelt Theo Hein van HZOD. ,,Lukkien zei onder meer dat Ajax dit seizoen kampioen wordt, omdat zij de beste spelers en het meeste geld hebben.”

Doel van FC Emmen is volgens Lukkien dit jaar handhaving in de eredivisie. ,,Zonder versterkingen zal het een moeilijk jaar worden voor FC Emmen.”

Comments are closed.