Dick Lukkien neemt scheidsrechters onder handen

Emmen / regio – Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen verzorgt op dinsdag 1 september a.s. een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD).

De training in het stadion van de Drentse eredivisionist begint om 19.15 uur en duurt tot 20.15 uur. Deelnemers aan de training verzamelen zich om 18.45 uur bij het clubhuis “De Meerfluit”, gelegen achter de Oost-tribune van het stadion van FC Emmen. Omkleden en douchen kan bij de hockeyvereniging.

Aansluitend zal Dick Lukkien een lezing verzorgen over zijn ervaringen als trainer van FC Emmen en uiteraard zal de Veendammer vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze interessante training en lezing bij te wonen. Ook leden van het Drents Verbond zijn van harte welkom. Belangstellenden die alleen de lezing willen bijwonen zijn vanaf 20.00 uur welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’. De lezing start om 20.30 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis.

Kijk voor meer info of aanmelden lidmaatschap op: http://www.covshzodrenthe.nl

Comments are closed.