Beste deelnemer en coaches van het Ontwikkeltraject COVS HZOD,

Zoals jullie weten staat de wereld dus ook het voetbal stil in verband met het heersende corona virus. Vanavond heeft onze regering aangegeven dat vooralsnog alles tot 28 april nog op slot blijft. Aanvullend heeft de KNVB gereageerd met de melding dat het amateurvoetbal voor het seizoen 2019/2020 als beëindigd wordt beschouwd en dat de competities niet meer zullen worden hervat. Dat betekent ook dat jullie geen officiële wedstrijden meer zullen fluiten danwel scheidsrechters in officieel verband meer gaan begeleiden.

Als COVS HZOD moeten we dus ook constateren dat het ontwikkeltraject van dit voetbal seizoen voortijdig moet worden afgeblazen. Een spijtig besluit maar gezondheid gaat voor alles.

Uiteraard gaan we in het nieuwe seizoen, mits dit dan wel weer mogelijk is en toegestaan, verder waar we gebleven zijn: het samen ontwikkelen van scheidsrechters met behulp van ervaren leden van onze vereniging. In basis blijft de samenstelling van coach/arbiter dezelfde tenzij dit anders is gewenst. Voor diegene die nog geen coach had, daaraan zal de komende maanden hard worden gewerkt om een juiste coach te vinden. Je ontvangt aan het begin van het nieuwe voetbal seizoen een uitnodiging voor een kick off bijeenkomst. 

Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en pas goed op je naasten. Die zijn de komende tijd het belangrijkste!

Met vriendelijke groet,

Namens het COVS HZO bestuur

Richard Vos

Comments are closed.