vv Hoogeveen wint het 43e PWZ-toernooi.

Emmen/Steenwijksmoer

De winnaars van de finale: vv Hoogeveen
Foto: Organisatie Protos Weering

vv Hoogeveen is de winnaar geworden van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi 2019-2020. In de finale won de zondag Hoofdklasser van Eersteklasser Noordscheschut met 3-0. Het is de zesde keer dat Hoogeveen met de titel aan de haal gaat. Noordscheschut kon alleen in de beginfase een vuist maken.

Door de winst komt het aantal eindoverwinningen van Hoogeveen op zes te staan. Daarmee is de club recordwinnaar van het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi, samen met HODO en HZVV.

Grote man aan de zijde van de kersverse winnaar was Jearl Margaritha. De jonge speler die na het toernooi vertrekt naar Almere City was verantwoordelijk voor twee goals en speelde samen met Bjorn Zwikker nagenoeg elke minuut van de finaleronde. Zwikker werd topscorer van de finaleronde met maar liefst vijf goals. De 3-0 tegen Noordscheschut kwam op naam van Saber Hendriks.

Scheidsrechters op topniveau

De organisatie was bijzonder tevreden over het niveau van de aangestelde scheidsrechters. Wekelijks fluiten deze scheidsrechters op hoog niveau in Nederland. Bijzonder bedankt voor jullie inzet tijdens deze kolkende finale.

  •  S. Aalders & M. Arends
  •  E. v/d Hoek & P. Domhof
  •  Tijdwaarneming: G. Gils & A. Blauwgeers
  •  Reserve: A.C. van Dooren

Comments are closed.