Nieuwsbrief oktober 2019

Siemen Mulder te gast bij HZOD in Week van de Scheidsrechter Emmen / regio –
De scheidsrechtersvereniging HZOD grijpt de Week van de Scheidsrechter aan om leden en andere belangstellenden een interessante clinic aan te bieden. Deze zal op donderdag 10 oktober worden verzorgd door betaald voetbalscheidsrechter Siemen Mulder.
In het clubhuis De Meerfluit in Emmen zal de Groninger toparbiter vanaf 19:30 uur de aanwezigen boeien met zijn ervaringen.
Verwacht leuke anekdotes, antwoorden op VAR-vragen en nog veel meer interessante wetenswaardigheden rondom de voetbalarbitrage.. Siemen Mulder is sinds 2014 actief als leidsman in het betaald voetbal en debuteerde tijdens de wedstrijd FC Oss – Fortuna Sittard. Internationaal is hij inmiddels ook doorgebroken.

Verder wil de HZOD tijdens de Week van de Scheidsrechter zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten.
Het bedanken van de scheidsrechters kan volgens voorzitter Theo Hein van HZOD op veel verschillende manieren. ‘Dat kan voorafgaand of na elke wedstrijd, maar de vorm is niet belangrijk.

We willen maar een ding: de scheidsrechters in het zonnetje zetten.’ Opgave voor de clinic op 10 oktober a.s. is niet nodig. Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in het clubhuis De Meerfluit.

Kijk voor meer info op www.covshzodrenthe.nl Rabobank Clubkas Campagne
Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Een mooi initiatief van de bank om de clubkas van de HZOD te vullen. Vorig jaar hebben wij bijna Eur. 400,00 mogen ontvangen. Leden van de Rabobank Emmen-Coevorden mogen een stem uitbrengen op onze vereniging.
Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort een stemcode. Stem op de COVS HZO Drenthe een kleine moeite en u helpt onze vereniging financieel om ons in te kunnen zetten voor arbitrage. Heb je een stemcode ontvangen en het lukt het niet om te stemmen neem dan contact op met onze penningmeester Richard Vos of iemand anders van het bestuur.

Cursus Verenigingsscheidsrechter
De cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB staat nog steeds open. Wij roepen leden, donateur verenigingen en donateurs op om bij hun vereniging te kijken of er nog geïnteresseerden zijn die deze leuke cursus willen volgen. De cursus zal worden gehouden in de Gemeente Emmen, locatie staat nog open.
Aanmelden kan via deze link: AANMELDEN

Comments are closed.