Panneman’s spelregelavonden weer een daverend succes

Coevorden, Emmen, Beilen – Ook dit jaar was het weer raak! Anton Panneman kwam zijn kennis van de voetbalspelregels weer overbrengen op de massa’s toegestroomde scheidsrechters. En ook dit jaar was het weer een daverend succes. De combinatie van plezier en leren leidde er weer toe dat de deelnemers weer met een gerust hart de velden op kunnen met de meest recente spelregelwijzigingen in het hoofd, hart, of waar een scheidsrechter deze dan ook bewaart. COVS HZOD wil Anton daarom hartelijk danken voor deze succesvolle avonden.

Heb je deze avond helaas gemist, dan is er nog geen man overboord. Met dank aan Anton kun je de hand-out van de gebruikte presentatie rustig doorlezen en de filmpjes nog eens rustig bekijken. Ook als je er wel was kun je nog eens terugkijken.

De bestanden en filmpjes

Afsluitende woorden van Anton

De KNVB heeft bijzonder veel kennis en kunde in huis. De voetbalbond deelt dit graag en veel is online te vinden. Ook op gebied van (club-)arbitrage is dit zo. Neem eens een kijkje op https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters.

Het bezetten van de wedstrijden is ieder weekend bij veel verenigingen weer een uitdaging. Het coördineren van de afdeling scheidsrechterzaken binnen de vereniging is niet altijd makkelijk. De KNVB biedt de mogelijkheid tot opleiding waar precies deze rol centraal in staat: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/scheidsrechtersco%C3%B6rdinator

En dan als laatste een linkje met promotiemateriaal, om direct aandacht te vragen voor de rol van de scheidsrechter. Lijstje erom en op diverse plekken op het sportpark terug laten komen, zou mijn advies zijn… https://www.knvb.nl/downloads/bestand/17503/knvb-scheidsrechter-fluiten-is-leuk-a4-3

Ik dank nogmaals voor de prettige setting waarin we de spelregels hebben kunnen bespreken. Met dank aan de gastvrijheid van COVS HZOD en vriendelijke groet namens mijzelf. Wellicht snel tot ziens op of rond de sportvelden! Maak er samen een prachtig seizoen van!

Comments are closed.