Scheidsrechters trainen op Eredivisie-niveau met Dick Lukkien

Emmen – Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft op dinsdag 3 september a.s. een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe. De training op de velden van vv Emmen begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de club-scheidsrechters, club-assistenten en KNVB-scheidsrechters welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’ achter de Oost-tribune.

Na afloop van de training zal Dick Lukkien een lezing verzorgen over zijn werkzaamheden bij FC Emmen én over zijn carrière als profvoetballer. Wellicht haalt Lukkien ook nog even herinneringen op aan BV Veendam, de club waar hij als speler en trainer rondliep.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze speciale gasttraining en lezing bij te wonen. Belangstellenden die niet willen deelnemen aan de training, maar wel de lezing van Dick Lukkien willen bijwonen, kunnen zich melden in het clubhuis ‘De Meerfluit’. De lezing start om 20.30 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis.

Comments are closed.