Oranje leeuwinnen winnen onder toeziend oog van de Hondsrug Zuid Oost Drenthe.

Op weg in de bus.

Zaterdag 1 juni gingen leden, donateurs en introducees met de bus naar de wedstrijd van de Oranje leeuwinnen. Zij speelden in Eindhoven tegen de vrouwen van Australië. De stad en de terrassen werden naar aanloop van de wedstrijd bezocht en er werd meegezongen bij het Oranje Fan Zone plein. De 1e helft was Nederland nog niet op stoom en hadden de Australische vrouwen het betere van het spel.  Van de Sande opende de score met een fraaie kopbal. De 2e helft was Nederland de bovenliggende partij. Onze Drentse Vivianne Miedema draaide en kapte met de bal en schoot de bal krachtig in de rechterhoek voorbij de keeper. Van de Sande maakte er nog 3 nul van. De poule in de bus ging naar Johan Sulmann en Martin Arends. De slipcursus, aangeboden door DIBO Emmen, werd gewonnen door Rennie Moes. Moe en voldaan waren wij voor middernacht weer in Emmen

Met 3-0 gewonnen.

Comments are closed.