Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

                                                                                                                      Emmen, maart 2019


Betreft: Uitnodiging Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ) seizoen 2019 – 2020

Beste scheidsrechter,

In de maanden december 2019 en januari 2020 wordt door de voetbalvereniging Protos voor de 43e maal het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Een toernooi met deelname van een 100-tal verenigingen

uit de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel.

Zoals wellicht bij U bekend, vragen dergelijke toernooien de medewerking van een groot aantal scheidsrechters. Wanneer u de laatste jaren zelf actief als scheidsrechter aan dit toernooi heeft deelgenomen, weet U hoeveel regionale bekendheid het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi geniet in de pers en het massaal aantal toeschouwers die op dit evenement afkomen. Toch kost het de commissie moeite om vooral de eerste wedstrijdronde met de nodige scheidsrechters bezet te krijgen. Derhalve willen wij nu al tijdig een beroep op U doen, voor een actieve bijdrage aan het komende zaalvoetbaltoernooi.

De aanstellingscommissie Arbitrage PWZ  bestaat dit jaar uit:

Rennie Moes, Herman Harmers en Edgar Voortman.

Bij elke speelronde staan ook enkele scheidsrechters op een reservelijst. Wij hebben met de organisatie van Protos Weering zaalvoetbaltoernooi afgesproken, indien de scheidsrechter zich beschikbaar stelt/houdt voor deze avond, de reguliere declaratie gewoon wordt uitbetaald. Echter U moet wel rekening houden met de mogelijkheid dat U op de betreffende avond nog gebeld kunt worden om ingezet te worden.

De speeldatums voor het toernooi 2019-2020 zijn:

Zaterdag: 28 december 2019
Donderdag 02 januari 2020
Zaterdag: 04 januari 2020
Woensdag: 08 januari 2020
Zaterdag: 11 januari 2020

Eind september 2019 worden de scheidsrechters die zich hebben aangemeld op de hoogte gebracht in welke sporthal ze worden verwacht. Voor 1 december 2019 gaan de definitieve aanstellingen naar de scheidsrechters.

Mocht u op 1 december 2019 geen aanstelling hebben ontvangen neem dan contact op met de heer Rennie Moes.

Wij willen u vragen bijgaande antwoordstrook zo volledig mogelijk invullen en te retourneren aan:
R. Moes, De Haar 110 B, 7823 CX Emmen (voor 1 augustus 2019).
ANTWOORDSTROOK DOWNLOADEN

Telefoon: 0591 63 15 69 of Mobiel: 06  231 33 917

Of per email: renniemoes1951@gmai.com

We rekenen in ieder geval op uw medewerking.

Met vriendelijke sportgroet,

Rennie Moes, Herman Harmers en Edgar Voortman

Comments are closed.