G-voetballers vv Drenthina en FC Klazienaveen zijn voor even FC Emmen-spelers!

Afgelopen zondag verruilden de G-voetballers van vv Drenthina en FC Klazienaveen eenmalig het wedstrijdtenue van hun eigen vereniging voor die van FC Emmen. Immers mochten zij de voorwedstrijd spelen het het G-voetbalteam van ADO Den Haag. Er werden twee wedstrijden op een half veld gespeeld en na de rust speelden de FC Emmen teams tegen een ander team van ADO Den Haag. De teams waren aan elkaar gewaagd, en er werd met veel plezier gespeeld!

De deelnemers en begeleiders hebben een erg leuke ochtend gehad in het stadion van FC Emmen. Na de gespeelde wedstrijden namen beide teams plaatst op de tribune om naar de wedstrijd van FC Emmen – ADO Den haag (3-2) te kijken. Via deze weg willen wij COVS HZO Drenthe bedanken voor het fluiten van de wedstrijden!

Comments are closed.