Zaalvoetbalscheidsrechters HZOD maken stappen

Emmen / regio – De scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD) plukt de vruchten van de dit voorjaar, samen met de KNVB, georganiseerde cursus zaalvoetbalscheidsrechter.

De geslaagde cursisten hebben inmiddels al veel zaalvoetbalwedstrijden gefloten en ervaring opgedaan. Een aantal leden van de scheidsrechtersvereniging is dit jaar voor het eerst actief op het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ).

Bertus Ebelties uit Nieuw-Amsterdam en Herman Wesseling uit Weiteveen zijn geplaatst in de groep ZV02. Wubbo Warrink uit Ter Apel zal actief zijn in ZV03. De talentvolle Bart Zinger uit Westerbork zit nog in de startgroep, maar is in beeld bij de talentengroep voor de zaal.

Voorzitter Theo Hein is trots op het behaalde resultaat en de inzet van de scheidsrechters. De HZOD zal ook in het nieuwe jaar zoveel mogelijk opleidingen faciliteren. Komend voorjaar start de cursus Verenigingscheidsrechter va de KNVB in Emmen. Aanmelden kan via de secretaris per mail

Ook actief in het Protos Weering Toernooi

Comments are closed.