Beste leden, donateurs en belangstellendenl,

Graag willen wij je erop attent maken dat vanaf het voorjaar verschillende cursussen worden aangeboden:

Cursus: ‘Rapporteur Veldvoetbal’

Rapporteurs zijn hard nodig binnen ons district! Het geeft een beter beeld van de scheidsrechters en daarnaast kan het delen van jouw kennis zeer waardevol zijn. Het volgen van deze opleiding geeft een positieve bijdrage voor diegene die naast of na je actieve carrière wat voor de KNVB wil betekenen. De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten. Tussen elke bijeenkomst dienen vier speelweekenden te zitten. In deze periode ga je aan de slag in de praktijk. Je maakt hierbij proefrapporten die als input dienen voor de volgende bijeenkomsten. De exacte data en locatie wordt bekend gemaakt zodra de cursus wordt ingepland.

Let op: Bij deze cursus is er een telefonisch intakegesprek. Inschrijven is geen garantie tot deelname.

Informatie over de cursus kan door HIER te klikken.

Inschrijven voor de cursus in district Noord kan via deze Link

Inschrijven voor de cursus in district Oost kan via deze Link

Cursus: ‘Assistent-Scheidsrechter’

Wil je, als onderdeel van het arbitrale trio, een bijdrage leveren aan een leuke en goede wedstrijd? Ben jij een ‘teamspeler’ en kun je in samenwerking met de scheidsrechter de juiste beslissing nemen en de kwaliteit van de arbitrage naar een hoger niveau brengen? Dan is de opleiding assistent-scheidsrechter uitermate geschikt voor jou. De wedstrijd wordt centraal gesteld met als doel: de juiste wedstrijd met de juiste assistent-scheidsrechter. Binnen de context van de wedstrijd neemt de assistent-scheidsrechter zijn beslissingen. Er wordt dan ook getracht om de assistent-scheidsrechter voor te bereiden op situaties die zich in de wedstrijd voordoen. De exacte data en locatie wordt bekend gemaakt zodra de cursus wordt ingepland.

Let op: Bij deze cursus word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Inschrijven is geen garantie tot deelname.

Informatie over de cursus kan je HIER vinden.

Inschrijven voor de cursus in district Noord kan via deze Link

Inschrijven voor de cursus in district Oost kan via deze Link

Voor meer informatie over beide cursussen kan je een mail sturen naar noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl of naar Snezana Vujovic van de KNVB Opleidingen via snezana.vujovic@knvb.nl

Comments are closed.