Dick Lukkien laat scheidsrechters flink in het zweet werken

EMMEN – Voor de vijfde keer in successie verzorgde de hoofdtrainer van FC Emmen deze week een training voor de voetbalscheidsrechters van Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Het eerste lustrum kon rekenen op veel belangstelling.

Bijna dertig scheidsrechters verzamelden zich in de Oude Meerdijk voor een pittige training onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien en assistent-trainer Casper Goedkoop.       

Er werd gestart met een warming up. Verschillende trainingsvormen kwamen vervolgens aan de orde, afwisselend met en zonder de bal. Lukkien liet de scheidsrechters flink in het zweet werken. De training werd afgesloten met een onderlinge wedstrijd, waarbij Lukkien en Goedkoop als keeper optraden.

Lezing Ben Haverkort 

Na afloop van de training sloot FC Emmen-directeur Ben Haverkort zich bij de groep aan. De oud-profarbiter blikte in het clubhuis van de HZOD terug op de wijze hoe FC Emmen de eredivisie heeft weten te bereiken. Na de eclatante promotie is de doelstelling dit seizoen klip en klaar: handhaven in de eredivisie.

Haverkort vertelde dat het FC Emmen ook in commercieel opzicht voor de wind gaat. Er hebben zich veel nieuwe sponsors gemeld en uiteraard heeftHij noemde het belangrijk dat er spelers uit de regio worden aangetrokken. ‘De betrokkenheid is dan een stuk groter. De sfeer binnen onze club is uitstekend en de start van de competitie is ook nog eens boven verwachting goed verlopen.’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.