Scheidsrechters cursus bij FC Klazienaveen in nieuw seizoen!

Het lijkt nog ver weg maar in september start alweer de nieuwe voetbalcompetitie. Het is voor veel verenigingen daarbij lastig om elke wedstrijd weer te voorzien van een scheidsrechter.                                      

Daarom start in september een nieuwe KNVB-vereniging scheidsrechters-cursus bij FC  Klazienaveen. Dat is lekker dicht bij huis voor uw vereniging. De cursus zal circa 4 maanden duren. Elke maand is er 1 theorie-avond en gedurende de hele cursus zullen de deelnemers oefenwedstrijden fluiten bij de eigen vereniging met begeleiding. Voordeel voor de vereniging is dat je zelf niet het verenigingspakket moet afnemen. De vereniging of de cursist betaalt slechts de kosten voor het aantal deelnemers.

De cursus zal worden gegeven door KNVB docent Albert Jan Benjamins uit Emmen.

Als jullie verenigingen nog mensen hebben die de cursus willen volgen dan kunnen jullie deze bij onze vereniging melden met: Naam en KNVB-nummer en e-mail adres of telefoonnummer. Individueel aanmelden kan ook. Wij zullen zorgen dat de kandidaten worden aangemeld. Daarna zal de KNVB corresponderen met de cursisten.

Nieuw voor het komende seizoen is dat de COVS HZO Drenthe een thema-avond aanbiedt voor ouders en kinderen (leeftijd 10-16 jaar). De bijeenkomst wordt met vereniging ingepland en heet: Hoe ga je om met arbitrage?

Wij zien jullie reactie/aanmeldingen tegemoet of voor vragen mailen naar de voorzitter van de COVS HZOD: twhein@xs4all.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.