Voorwoord uit de ledenvergadering.

Voorwoord van de voorzitter, Theo Hein,   

Het jaar 2017 heeft in het teken gestaan van opleiden. Dit is ons goed gelukt. Er zijn 60 clubscheidsrechters opgeleid en daarnaast is er een pupillencursus in Beilen verzorgd. Verder hadden we een drukbezochte lezing bij het Carmel College.

Er is gestart met meer contact met donateur verenigingen in ons werkgebied. Er is gestart met een voetbalconvenant in de Gemeente Emmen. Wekelijkse trainingsavonden. Leden van ons waren actief bij vriendschappelijke wedstrijden, Beltona Cup, FC Emmen, schoolvoetbal Beilen en Emmen.

Een primeur hadden we met headsets fluiten op een goed verlopen PWZ. Er waren vele goede bijeenkomsten (lezingen en themabijeenkomsten KNVB) in ons clubhuis. De Fair Play uitreiking met Vivianne Miedema was een groot succes.

Wij hebben 2 voetbalwedstrijden bezocht, de KNVB Bekerfinale en Nederland – Hongarije. Ontspanningsactiviteiten met de kaartavonden en er was onze jaarlijkse seizoen afsluiting en de winterfair. Veel variatie voor iedereen.

Achterstallig onderhoud van ons clubhuis is afgerond. Inmiddels kent Drenthe ons als vereniging door diverse publicaties en zijn wij af en toe te horen en te zien op de radio en tv.

Bestuursbeleid (ledenvergadering ALV 2018)

Een nieuw seizoen, een nieuw jaar 2018.

Het bestuur wil het beleid van 2017 voortzetten. Elke week trainen met daarbij soms een bijzondere training door iemand anders, of op een andere locatie trainen. Diverse themabijeenkomsten, aandacht voor zaal en veldvoetbal, aanstellingen verzorgen voor verenigingen, Beltona Cup, schoolvoetbal, toernooien en voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De ontspanning activiteiten blijven zeer belangrijk zodat wij als 1 grote familie kunnen functioneren.

Speerpunt zal in 2018 zijn de contacten met donateur verenigingen. Hier zit nog veel winst in te halen. Er zijn nog weinig clubscheidsrechters lid van ons. Deze clubscheidsrechters willen we gaan proberen te bereiken door leuke bijeenkomsten te organiseren vlakbij. Er zijn 3 gebieden, Coevorden, gemeente Midden-Drenthe en de gemeente Emmen. Mensen kunnen laagdrempelig, dichtbij huis kennis maken met onze actieve vereniging.

Continuïteit is belangrijk. Iets opbouwen is moeilijk maar alles in stand houden is soms nog veel moeilijker.  Als iedereen zijn steentje bij draagt gaat het vast lukken. Zonder vrijwilligers kan het bestuur niet. Vrijwilligers zijn de basis van de vereniging. Samen zijn wij sterk.

Comments are closed.