Scheidsrechters zoeken de voetbalkenner van Zuid Oost Drenthe.

Emmen – Donderdagavond 12 april gaat de scheidsrechtervereniging op zoek naar de voetbalkenner van zuid oost Drenthe. Anton Panneman uit Muntendam heeft een interessante voetbalquiz samengesteld. Iedereen die zijn voetbalkennis wil testen is welkom. Er zullen uiteraard vragen worden gesteld over spelregels maar ook zijn veel vragen over clubs en spelers. Eeuwige roem wacht op de winnaar.

Om 19.30 uur start de quiz en de deelname aan de quiz en de koffie is gratis. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats achter de Noord Tribune van het stadion van FC Emmen. Het clubhuis van de HZOD vindt u achter de Oost Tribune van het stadion gelegen aan de wielerbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.