Scheidsrechter Johan Sulmann (61) neemt afscheid

Emmen – Johan Sulmann heeft zondag afscheid genomen als voetbalscheidsrechter van de KNVB. De 61-jarige inwoner van Emmen werd naafloop van de wedstrijd VKW 2 – Drachten 2 door Herman Harmers (coördinator voetbalarbitrage Drenthe) in de bloemetjes gezet. Harmers had lovende woorden voor de inzet van Sulmann en voor de respectvolle en loyale wijze waarop hij de KNVB decennia lang heeft gediend.

Sulmann was een echte liefhebber en met zijn opgebouwde routine kwam hij nooit in de problemen. Ook tijdens zijn afscheidswedstrijd in Westerbork gaf Sulmann blijk van zijn kennis en kunde en leidde de partij in de reserve hoofdklasse soeverein. Het valt Sulmann niet gemakkelijke fluit in de wilgen te hangen, maar hij kan terugblikken op een prachtige sportieve loopbaan.

Sulmann is actief lid en vrijwilliger van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Namens deze belangenorganisatie waren Bert Deen, Pascal Sanders en Ab Jagersma aanwezig.

Bijschrift foto: Johan Sulmann nam afgelopen zondag afscheid als voetbalscheidsrechter van de KNVB. De 61-jarige Emmenaar werd voorafgaand aan de wedstrijd VKW 2 – Drachten 2 door Herman Harmers (coördinator voetbalarbitrage Drenthe) in de bloemetjes gezet. (Foto: HZOD)

Bij de foto’s:

    
links pascal Sanders feliciteerd namen de COVS HZO Drenthe, rechts; Herman Harmers namens de KNVB

Comments are closed.